PolskiPolski
2EnglishEnglish
j4deb0z447
PLN
23$
Koszyk (0)
(+48) 85 688 17 75sklep@twoje-lampy.pl
Strona główna1 » Opinie o sklepie
RABAT

Produkt dnia

IDEAL LUX BISTRO' SP1 PLATE FUME' 112343 ****PO ZALOGOWANIU RABATY DO 25 %****

IDEAL LUX BISTRO' SP1 PLATE FUME' 112343 ****PO ZALOGOWANIU RABATY DO 25 %****

408,11 PLN314,24 PLN
Oszczędzasz: 23%
szt. Do koszyka
Producent: IDEAL LUXLampa wiszącaWykończenie: fumèTrzonek / Moc: max 1 x 60W E27Stopień ochrony: IP20Wymiary: ø 28 x 30/125 cmWaga: 1,2 kgŻarówki w komplecie: Nie zawiera
Oferta jest ważna tylko do końca dnia i kończy się za:

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 12-11-2018
Doskonały asortyment w świetnych cenach. Dodatkowo otrzymałam rabat na zakupiony żyrandol. Wysoki poziom obsługi klienta. Towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 05-11-2018
Jestem zadowolona z zakupów. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 27-10-2018
Wszystko ok. Polecam tego uczciwego i super pakującego towar sprzedawcę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena
  • Data napisania recenzji: 22-10-2018
Usługa wykonana rzetelnie . Kinkieciki śliczne. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 21-10-2018
Jestem bardzo zadowolona z zamowienia a jeszcze bardziej z obslugi. Bardzo polecam ten sklep, Wszystko przebieglo pomyslnie, bez problemow i szybko. Bardzo dziekuje!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 27-09-2018
Bardzo dobry sklep i szybka wysylka towaru.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 24-09-2018
Polecam. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 23-09-2018
JESTEM ZADOWOLONA WIĘC SERDECZNIE POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 20-09-2018
Towar jak i transport na wysokim poziomie :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosława
  • Data napisania recenzji: 14-09-2018
Sprawna obsługa. Fachowe doradztwo. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 31-08-2018
Ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy Piotr
  • Data napisania recenzji: 30-08-2018
Dostawa dwutygodniowa przy standardach polskich to gruuuuuuuubo za długo!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adriana
  • Data napisania recenzji: 29-08-2018
Duży wybór,jakość dobra,kontakt ze sklepem dobry,obsługa miła,pomocni,tylko długi czas realizacji zamówienia,bynajmniej w moim przypadku.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 26-08-2018
Wszystko poszło ok. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Violetta
  • Data napisania recenzji: 21-08-2018
Jestem bardzo zadowolona z produktu, w mojej sypialni wygląda ślicznie, prawdziwie glamur. Wszystko było super zapakowane i przyjechało w stanie nie naruszonym. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 11-08-2018
Super sklep, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Reda
  • Data napisania recenzji: 31-07-2018
Zamówienie poszło sprawnie i szybko, zamówienie przyszło kompletne, zapakowane tak, że pół godziny odwijałam folię ale dzięki temu wszystko było w całości. Panie bardzo uprzejme i cierpliwe. super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roman
  • Data napisania recenzji: 16-07-2018
Szybko i sprawnie. Towar zgodny, atrakcyjna cena.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Violetta
  • Data napisania recenzji: 10-07-2018
Polecam sklep internetowy jak najbardziej , produkt zapakowane bardzo sumiennie, gorzej z kurierem/ paczka pozostawiona na podjeździe/ nie miałam możliwość sprawdzenia czy wszystko jest całe, ;-(
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 07-07-2018
polecam każdemu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogumila
  • Data napisania recenzji: 26-05-2018
Dostawa szybka i sprawna więc mogę z czystym sumieniem polecić tego sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
Serdecznie polecam ten sklep☺☺
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Christian
  • Data napisania recenzji: 22-05-2018
il prodotto è perfetto grazie di tutto
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 18-05-2018
Zakup towaru jak i czas realizacji zamówienia jest bardzo szybki i profesionalny -polecam zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: TOMASZ
  • Data napisania recenzji: 18-05-2018
Kontakt cena termin dostawa Tak trzymać
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 17-05-2018
Polecam sklep ale czas realizacji zamówienia mógłby być krótszy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 16-05-2018
Tanio a jakoś adekwatna do ceny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
Udało się dostać lampę, która została już wycofana z produkcji, a na której bardzo nam zależało, Obsługa bardzo miła i pomocna. Lampa dotarła w ustalonym terminie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANDRZEJ
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Martyna
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
akceptują zwroty bez problemów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Najpopularniejsze marki na Twoje-Lampy.pl

4 ConceptsALDEXALFAAMPLEXAQUAFORMARGONAUHILONAZZARDOBeadlightBPM LightingBRITOPCANDELLUXCLEONIDALENDavey LightingDELTAE-LIGHTECRYSTALEGLOELITE BOHEMIAElstead LightingFLASH & DQFolky DollsGAUDIAGLASS LPSGLOBOGLPGTVHerstalHOLDBOXIDEALIDEAL LUXIDEUSITALUXJUPITERKANLUXKASPAKETERKOLARZKURIOZAKUTEKKUTEK MOODLABRALamp GustafLASVITLED lineLENA LIGHTINGLIGHT PRESTIGELIRIOLIS LIGHTINGLUMINEXLUXRAMMANTRAMARKSLOJDMAXlightMAYTONIMEGAMANMILAGROMW GLASBERGNAMATNILSENNOWODVORSKIOriginal BTCOXYLEDPABOBOPAUL NEUHAUSPAULMANNPHILIPSRABALUXRAMKOREALITYRENDLSHILOSIGMASILLUXSKOFFSOLLUXSOMPEXSPECTRUMLEDSPOT LightSPOTLINESTEINELStep into designSWAROVSKITK-LightingTwoje-LampyZUMAline