PolskiPolski
2EnglishEnglish
h3wiwkxfuf
PLN
23$
Koszyk (0)
(+48) 85 688 17 75sklep@twoje-lampy.pl
Strona główna » Opinie o sklepie
  • DARMOWA WYSYŁKA

Dodatkowe opcje przeglądania

Kategorie

Kontakt

  • PayPal
  • Przelewy24
  • First Data Polcard
  • Credit Agricole Raty

Opinie o sklepie

99% Klientów poleca nasz sklep
4,8 Średnia ocena, Ilość opinii 2479
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 24-10-2021
Serdecznie polecam sklep. Kontakt super !!! Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Stan lamp idealny. Trochę musiałam poczekać na zamówienie ale opłacało się czekać.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Klaudia
  • Data napisania recenzji: 04-10-2021
Polecam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 27-09-2021
PERFEKCYJNIE
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Nina
  • Data napisania recenzji: 26-06-2021
Wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 17-06-2021
Zakup przebiegł dobrze, musiałam poczekac około 2tyg na dostawe lamp z zagranicy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sabina
  • Data napisania recenzji: 10-06-2021
Tak polecam,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 07-06-2021
Polecam, piękne lampy !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: LESZEK
  • Data napisania recenzji: 01-06-2021
Polecam zakupy w tym sklepie realizacja zamówienia na wysokim poziomie, towar zgodny z opisem dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem, bez uwag.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 23-05-2021
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 13-05-2021
Super sklep, szybka realizacja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Borys
  • Data napisania recenzji: 12-05-2021
bez zastrzeżeń poza nie do końca dokładnym adresem wysyłki podanym kurierowi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ILONA
  • Data napisania recenzji: 11-05-2021
Zakupy przebiegły pozytywnie, z całym sercem polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 10-05-2021
Polecam, udane zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 08-05-2021
Szybko i sprawnie. Posiadają asortyment którego gdzie indziej nie ma
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 05-05-2021
Lampy świetnie zapakowane, nic nie przyszło uszkodzone. Kupiłam kilka rzeczy i dzięki rabatom wyszło naprawdę bardzo korzystnie. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Angelika
  • Data napisania recenzji: 17-04-2021
Żyrandole mega szybka dostawa i jakośc
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 16-04-2021
Polecam szczególnie jak macie do zakupu większe ilości. Sklep oferuje upusty przy większych zakupach.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 11-04-2021
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, wszystko przebiegło sprawnie, obsługa i informacja znakomita, szybki czas realizacji, cena przystępna a zakupione lampy zgodne z opisem. Jakość produktów znakomita, wykonanie estetyczne a wygląd super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 09-04-2021
Wszystko sprawnie , szybko r
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 31-03-2021
Super sklep, super obsługa i kontakt !!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 30-03-2021
Wszystko w porządku. Zakupy przebiegły pomyślnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 15-03-2021
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszelkie problemy sklep rozwiązał niezwłocznie i ku mojemu zadowoleniu. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kika
  • Data napisania recenzji: 13-03-2021
Jest ok. Zadowolenie w pełni
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 07-03-2021
Wszystko super, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: U.Frankowska Centrum Handlowe IB
  • Data napisania recenzji: 05-03-2021
Miła obsługa sklepu, zakupy polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 01-03-2021
Dobre jakościowo lampy w konkurencyjnej cenie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 07-02-2021
Super jestem bardzo zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 01-02-2021
Polecam. Bardzo ładna lampa po zlożeniu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ALEKSANDRA
  • Data napisania recenzji: 25-01-2021
polecam, profesjonalna obsługa, dobre ceny !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisława
  • Data napisania recenzji: 11-01-2021
Robiłam zakupy w gorącym okresie przedświątecznym i miałam informację ze sklepu że mogą być opóźnienia w dostawie w związku z covid i dużą ilością zamówień, ale przesyłka dotarła przed świętami i jestem zadowolona. Polecam tego sprzedawcę!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Super promocje w ofercie

Najpopularniejsze marki na Twoje-Lampy.pl

#PROMOCJE4 ConceptsABIGALIACTONAALDEXALFAALFA 2019\2020Altavola DesignAMPLEXAPETIAQFORMARGONASTROAUHILONAUSTROLUXAZZARDOBERELLA LIGHTBLAUPUNKTBRILLIANTCANDELLUXCOSMOLightDALENDARDESIGN FOR THE PEOPLEDOBACDYLE FURNITUREE-LIGHTECRYSTALEGLOElstead LightingEMIBIGENDONEVOLUTIONHOMEGLASS LPSGLOBOGLPGTVHELLUXHOLDBOXIDEAL LUXIDEUSINQINTERIORS1900ITALUXJUPITERKANLUXKASPAKETERKING HOMEKOLARZKUTEKKUTEK MOODLABRALAMKURLAMPEXLED lineLEDDOMLIGHT PRESTIGELIS LIGHTINGLUCIDELUMEN LIGHTLUMINA DECOLUMINEXLUTECMANTRAMARKSLOJDMAXlightMAYTONIMILAGROMODESTO DESIGNMOOSEEMW GLASBERGNAMATNEW GARDENNILSENNORDLUXNOVOLUXNOWODVORSKIONE LIGHTOXYLEDOZZOPAULMANNPHILIPSPOLUXRABALUXRAMKOREALITYReccagni AngeloRENDLRICHMOND INTERIORSRLSAXBYSHILOSIGMASLVSOLLUXSPECTRUMLEDSPOT LightSTEINELSWAROVSKITHOROTK-LightingTRIOZUMAline
  • Przelewy24_small
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu